Tyrimas Food Detective Professional parodo maisto produktus, sukeliančius padidėjusią antikūnų IgG gamybą, kurie gali būti susiję su maisto netoleravimu, dirgliosios žarnos sindromu, egzema, artritu, virškinimo sutrikimais, antsvoriu, migrena, lėtiniu nuovargiu ir kitais negalavimais.

Tyrimu Food Detective Professional nustatomas reakcijos aktualiems, 59 dažniausiai valgomiems produktams (tame tarpe ir glitimui). Žinodami netoleruojamus maisto produktus, o ypač reakcijas į tuos, kuriuos valgote dažnai, galėsite tinkamai pakoreguoti savo mitybą ir įvertinti maisto įtaką savijautai.

 

Kaip atliekamas tyrimas?

Specialaus pasiruošimo prieš tyrimą nereikia. Kaip tik būtų geriau bent keletą savaičių prieš tiriantis valgyti įvairesnio maisto, o ypač tų produktų, dėl kurių jums kyla įtarimas.

Food Detective Professional tyrimui tinka kraujas iš piršto.

Tyrimas atliekamas greitai, todėl atsakymą galite sužinoti net tą pačią dieną.

Kartu su tyrimo atsakymu gausite ir mitybos rekomendacijų, kurios padės lengviau pakeisti netoleruojamus produktus tinkamais, kad užtikrinti subalansuotą mitybą ir pasijausti geriau.

 

Tiriami produktai

Grūdai: avižos, kviečiai, kietieji kviečiai, rugiai, ryžiai, kukurūzai, glitimas.

Karvės pienas, kiaušinis (visas)

Riešutai ir pupelės: soja, žirniai, lęšiai, šparaginės pupelės, migdolai, anakardžių, braziliniai, graikiniai ir žemės riešutai.

Mėsa: aviena, jautiena, kiauliena, vištiena.

Žuvis: baltoji žuvis (Atlanto menkė, juodadėmė menkė, plekšnė), gėlavandenės žuvys (lašiša, upėtakis), tunas.

Kiaukutiniai: krevetės, didžiosios krevetės, krabai, omarai, midijos.

Daržovės: agurkai, bulvės, brokoliai, kopūstai, morkos, paprika (raudonoji, žalioji, geltonoji), porai, pomidorai, salierai.

Vaisiai: alyvuogės, apelsinai ir citrinos, braškės, greipfrutai, juodieji serbentai, obuoliai, melionas ir arbūzas..

Kiti: arbata, kakavos pupelės, česnakai, grybai, imbieras, mielės (alaus ir kepimo).

 

FoodDetective™ kokybė ir patikimumas

Prietaisas sukurtas ir pagamintas Cambridge Nutritional Sciencies Ltd., Jungtinėje Karalystėje.

Atitinka Europos direktyvų reikalavimus taikomus medicinos prietaisams 94/32EC ir in vitro diagnostikos medicinos prietaisams 98/79/EC bei kokybės standartus BS EN ISO 14971:2009, BS EN 13641:2002, BS EN 1364:2002.

Prietaiso gamybos ir pritaikymo kokybę užtikrina BS EN ISO 9001:2008 ir BS EN 13485:2003 kokybės sistema.

Tyrimo atkartojamumo procedūra, taikoma gamyboje, užtikrina rezultatų patikimumą.

Labai aukšti tyrimo jautrumo, specifiškumo ir tikslumo duomenys (pateikiami techninėse specifikacijose).